فیلم راه بازگشت
The Way Back- 1:48
- 2020
فیلم اوپنهایمر Oppenheimer یک فیلم بریتانیایی-آمریکایی در ژانر حماسی زندگینامهای به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی کریستوفر نولان است که در سال ۲۰۲۳ اکران شد.
نولان فیلمنامه این فیلم را بر اساس کتاب پرومته آمریکایی، پیروزی و تراژدی جی رابرت اوپنهایمر به رشته تحریر درآورده است.
داستان فیلم دربارهٔ زندگی جی. رابرت اوپنهایمر، فیزیکدان نظری آمریکایی است که به عنوان «پدر بمب اتمی» شناخته شدهاست و کیلین مورفی نقش وی را در فیلم بازی کردهاست. این ششمین همکاری مشترک نولان و مورفی است.
امیلی بلانت، رابرت داونی جونیور و مت دیمون نیز بهترتیب در نقش کاترین اوپنهایمر، لوئیس اشتراوس و لسلی گرووز حضور دارند.
در دسامبر ۲۰۲۱ حضور فلورنس پیو، رامی ملک و بن سفدی تأیید شد.
نولان در سپتامبر ۲۰۲۱ خبر از نویسندگی و کارگردانی فیلمی زندگینامهای دربارهٔ اوپنهایمر داد که داستان آن طی جنگ جهانی دوم جریان دارد و یونیورسال پیکچرز بهعنوان توزیعکننده انتخاب شد.
اکثر بازیگران اصلی میان سپتامبر ۲۰۲۱ و آوریل ۲۰۲۲ مشخص شدند.
پیشتولید تا ژانویهٔ ۲۰۲۲ و فیلمبرداری در اواخر فوریهٔ آغاز شد و در مهٔ همان سال پایان یافت.
فیلم اوپنهایمر با فرمت ۶۵ میلیمتری و به صورت آیمکس تصویربرداری شد و قسمتهای از آن برای نخستین بار در تصویربرداری آنالوگ سیاهوسفید آیمکس فیلمبرداری شد.
نولان مانند آثار قبلی خود از جلوههای طبیعی و حداقل تصویرسازی تولیدشده توسط کامپیوتر استفاده کرد.
در سال ۱۹۲۶، جی. رابرت اوپنهایمر، دانشجوی ۲۲ ساله دکترا، در حین تحصیل زیر نظر فیزیکدان تجربی پاتریک بلاکت در آزمایشگاه کاوندیش واقع در دانشگاه کمبریج، از دلتنگی و اضطراب رنج میبرد.
اوپنهایمر که از دست بلاکت ناراحت است، با گذاشتن یک سیب مسموم میخواهد به او تلافی کند، اما سپس مانع از خوردن آن توسط دانشمند نیلز بور میشود که برای ملاقات او آمدهاست.
اوپنهایمر پیاچدی خود را در رشته فیزیک در دانشگاه گوتینگن در آلمان به پایان میرساند و بعداً با فیزیکدان نظری ورنر هایزنبرگ در کنفرانسی که در مؤسسه فناوری فدرال زوریخ، سوئیس برگزار شدهاست، ملاقات میکند.
او با امید به گسترش تحقیقات فیزیک کوانتومی در آنجا به ایالات متحده بازگشته و تدریس در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و مؤسسه فناوری کالیفرنیا را آغاز میکند.
او با همسر آیندهاش، کاترین پونینگ، زیستشناس و یک کمونیست آشنا میشود.
او همچنین رابطهای متناوب با جین تتلاک، یکی از اعضای حزب کمونیست ایالات متحده آمریکا دارد تا اینکه چند سال بعد او خودکشی میکند.
دیدگاهی ثبت نشده!!!